воскресенье, 30 сентября 2007 г.

Manās rokās ir zelts!



Tagad manās rokās ir, kas tāds, par ko domā ļoti daudzas sievietes un vīrieši....Pavisam nesen sāku aktīvi interesēties par savu ādu, izrādās, ka mūsu pats lielākais orgāns- āda ir pakļauts vislielākai ārejo un iekšejo nelabvelīgo apstākļu iedarbībai lēnām mūs saēd brīvie radikāļi. Ar ēdienu, vitamīniem, pārtikas piedevām mēs uzņemam antiradikāļus, kas savukārt iznīcina brīvos radikāļus, bet āda ir pēdējais orgāns, kas saņem palīgus cīņai ar uzbrucējiem. Cilvēka organisms ir visunikālākais veidojums pasulē....Pats interesantākais, ka lēmumus par to, kā rūpēties un sevi saglabāt labā formā, būt pie labas veselības ir katra personīga atbildība.
Ir tik patīkami apzināties, ka tas ko es šodien lietoju ir, kas īpašs. Belle de France-Fucoidan CF2 liftinga maska- Lux Cosmetic, trīs burvīgi apzeltīti flakoniņi. Attīrošais gēls, mitrinošais komforta krems un liftingmaska ar stipru liftinga efektu....man ļoti patīk visu trju sastāvu aromāti, un ātrais pārsteidzošais efekts.
Izrādās, ka Fucoidans ekstrats ir pats spēcīgākais, pasaulē atdzītais, antioksidants. Tas ir iegūts no ūdens zālēm-aļģēm , kas aug Japāņu jūrā. Pārstrāde ar jaunākajām šķidro kristālu tehnaloģijām ļauj aktīviem indigrentiem strādāt atsevišķi, tieši tas ir apstāklis, kas šo kosmētiku padara unikālu......Fucoidans iznīcina šūnas mutantus!
Es lietoju Lux kosmētiku Belle de France un ne tikai to.......Tieši tas ir iemesls, kāpēc tik labi jūtos un protams arī izskatos nevainojami...

2 комментария:

Mani sauc Līga комментирует...

Jā, šis produkts ir īsts zelts, kas padara mūs jaunākas un veselākas.
tik labu un ātru efektu vēl neesmu sasniegusi ar citām kosmētikas līnijām. man ir paveicies, ka lietoju šo produktu, kurš tirgū ir ienācis tikai ar 1.09.07.

Mārtiņš комментирует...

Cau Agita, he, tikai sodin ieveroju tavu komentaru, paldies par izteiktu viedokli, nemsu vera. Tev blogs ta nekas, daudz bilzu, sakarigi, man patik. Ja, Ja, Belle de France ir super, ne dienu bez krema vai maskas. Reklamas seja, ha! Loti labi produkti, ar efektu.